FRANCE-INTERNET-COMPANY-STOCKS-FACEBOOK

Facebook hesabını kapatmak ve bir daha açılmamasını sağlamak isteyenlerin, hesaplarını kapatmak için dondurma işlemi yerine tamamen silme işlemini uygulamaları gerekiyor.

– Hesabınızı kapattığınızda sayfanız veya gruplarınız varsa, o sayfa ve grupların da tek yöneticisi sizseniz, hesapla birlikte sayfa veya gruplarda silinecektir. (Sayfanın silinmemesi için ikinci bir yönetici eklenebilir.)

– Silinen hesap bir daha hiçbir şekilde yeniden açılamaz.

Facebook hesabınızı silmeden önce, hesabınızdaki uygulamaları da silmeniz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki bağlantıdan Facebook Uygulama Ayarlarını açmanız gerekiyor.

Daha sonra uygulama ayarlarında yer alan tüm uygulamaları yanlarında bulunan “X” (çarpı) ile kaldırıyoruz. Bunu yapmadığınız takdirde hesabımız kapanmıyor. Çünkü Facebook, hesapları silme sonrası 2 hafta boyunca hiçbir hareketlilik bulunmamasını istiyor.

Uygulamaları sildikten sonra aşağıdaki bağlantıya giderek “Hesabımı Sil” butonuna tıklamanız gerekiyor.

Hesap silme bağlantısı için buraya tıklayınız.

Açılacak popup penceresine Facebook şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra 2 hafta hesabınıza giriş yapmayı denemeyin.