ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yozgat’taki mitingde çiftçiden tepki




Bugün C-H-P Başkan Ozgle Ozel’in “Ulus halkın iradesi olacak” demeye katılımıyla. Yozgat çiftçileri, bu ralli C-H-P lideri Ozgur Ozel’in toplantısını temsil edecek. Ozgur Ozel, traktörlü çiftçilerle bir toplantı yaptı. Binlerce insan mitinge katıldı. namaz
Ekrem İmamo Büyükelçiliği Yozugat’taki bir toplantıda okundu. İmamoguru, mesajında ​​bir ay boyunca kavga ettiklerini ve milyonlarca Anadolu vatandaşının güç hakkında uyardıklarını söyledi. İmamograss’ın mesajı şu şekilde göze çarpıyor: Milyonlarca insan doğru yolu, zengin, izleyiciler, sağ, sol ve orta yolcular aynı şeyi istiyor. Ülkeyi dinliyor, ülkeye saygı duyuyor ve demokrasiden geçiyor. Devletlere ve yasalara güven. Hükümetin talebi budur. Yakın gelir devleti, yanlış ve kötü niyetli iktidar politikaları nedeniyle yıllarca mutsuz olmuştur. Ancak hükümet bununla ilgilenmedi. Yozgats traktörleri yıllardır yetiştiriyor ve borçlu. Ancak hükümet bunu hiç duymadı. Yaşadığı tüm sorunlara rağmen, ülkemiz sabırla göğsüne gelmeyi bekledi. Ancak, 19 Mart’ta hükümet birkaç saat içinde devlet ve yasanın güvenini yok etti. İktidardan birkaç saat içinde, demokrasi, halkın iradesi büyük bir darbe aldı.
Üç aylık gücün sonunda, ulus artık değerlenmedi. Ama insanlar kalktı ve tüm hesaplarını kırdı.
Devlet kararı tüm konular için bir çözümdür. Soruşturma gelip onları gördüğümüzde, her birimiz ağladık. Eyalet başkanını arayacağım ve bu çiftçilerle iletişime geçeceğim. Bu cezayı alacağımı söyledim. Sonra Silibri Hapishanesine gittim. Başkan Ekrem’in ziyaretine katıldım. Aramızda bir tartışma vardı. “Şimdi bir başkan mıydım?” Ne oldu? “Traktör beni desteklemek için çıktı, penaltı ödeyeceğimi söyledim, dedim ki:” TV Başkanını gördüm. Ne düşünüyorsun? “Dedi. Birisi yukarıdan bakar, kibirle görür, Ali gibi Yozgat köylülerini görür ve onu ezmeye çalışır. Gücü uyarıyorum. Karıncalar gibi çalışan çiftçilerin karıncalar gibi çalışmasına izin vermeyeceğiz. Ali’nin bir erkek kardeşi var ve aynı zamanda bir chp’dir. Karar bugün erken bir seçim yaparsa, ekonomi durmaya başlayacaktır. Sosyal huzursuzluk azalıyor. Halkın iradesiyle özgür ve adil seçimler için işbirliği yapma gücü Türkiye için büyük bir zafer. Ulusal Tahkim Mahkemelerinden kaçan tüm güçler, Torker’in büyük yıkımı ve hasarının anlamına gelir. AK Partisi ve MHP’ye oy veren tüm vatandaşlar için erken seçim talebini desteklemek istiyoruz. İnsanlar harika ve nihai bir karar veriyor.

Haberin Detaylarını Okumak İçin G0'rsele D0'kunarak İlerleyiniz..


Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

error: Content is protected !!