enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

O isim yönetiminin en büyük korkusunu açıkladı

Açılım tiyatrosunun dördüncü perdesi ise bugün Meclis’te başlayacak. AK PARTİ-MHP-CHP-DEM’in katılacağı tiyatroda İYİ Parti yer almayacak. Bu süreçte AK Parti kulislerinden de tedirginlikler gelmeye başladı.
AKP’NİN EN BÜYÜK KORKUSU
Ünlü gazeteci Nuray Babacan, özellikle büyükşehir milletvekillerinin etki-tepki konusunda bölgelerindeki durumu izlemeleri ve yönetmeleri gerekeceğini söylerken nedeni olarak, AK Parti yönetimi, oluşacak seçmen tepkisinin kendilerine zarar vermesinden korktuğunu bugünkü köşe yazısında aktardı.
“HER BÖLGEDEN SEÇMEN KAYBEDEBİLİRİZ…”
AK Partili bir siyasetçinin süreç konusundaki risklerle ilgili analizi ve korkusunu paylaşan Babacan, şunları aktardı;
“…Ter-ö-r sorunu bittikten sonra asıl mesele Kürt sorunu olacak. Eğer süreçte, cumhurbaşkanının yeniden aday gösterilmesi dışında bir kazanım olmayacaksa hem DEM hem de tabanı uzaklaşır. Anayasa değişikliğiyle birtakım güvenceler verilmesi zor görünüyor. O zaman da seçmen, zaten bitmiş bir PKK’nın -m-i-l-itanları affedip, te-r-ö-r ö-r-g-ütü lideri Abdullah Öcalan’ın daha özgür olması dışında ne işe yaradı diye sorar. Her bölgeden seçmen kaybedebiliriz…”MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile başlayan yeni açılım sürecinin Meclis ayağı bugün başlıyor. Ancak son kulis bilgileri de gelmeye devam ediyor. Nefes yazarı Nuray Babacan, AK Parti yönetiminin en büyük korkusunun seçmen tepkisinin kendilerine zarar vermesi olduğunu yazdı.
AÇILIM TİYATROSU BAŞLADI
Geçtiğimiz aylarda yeni açılım tiyatrosunun ilk perdesi bebek katili Öcalan’ın fesih çağrısı, ikinci perde t-e-r-ö-r ö-r-g-ütü P-K-K’nın fesih kararı ve son olarak teröristlerin silahları yakmasıyla devam etti. Bahçeli’nin başlattığı süreçte ‘kurucu önder’ olarak hitap ettiği Öcalan’ı Meclis’e davet etmesi ise dikkat çekmişti.

Üstteki Resimden Diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz..
error: Content is protected !!