Özel Soyluya Bir Tanesini Bile İspat Edemediler
İçişleri Bakanlığı, Turche Bakirhan Partisi’nin ortak -kimliği ve Dem Marrin partisinin il başkanı Mehmet Mehdi Tunç, işlem prosedürlerini başlattı. CHP başkanı Ozgur Ozel, Turance Bakirhan ve Marrin’in il başkanı Mehmet Mehdi Tunç, soruşturmanın başlamasından bahsetti. Gizlilik, “Bay Bakirhan tarafından gösterilen bu görüşlere katılmıyorum. Bu fikirlere en zor şekilde itiraz ediyorum” dedi.
Özgür Özel, bir partinin başkanı için kullanılan ifadelerle bir soruşturmayı eleştirdi ve bağışıklık hakkında tartışmalar başlattı. Buna ek olarak, Türkiye’nin yönetimi hakkında böyle bir anlayış, noktanın verdiği noktaya dikkat çekmiştir. Bakirhan’ın tartışmalı sözleri kelimelere karışmadı ve bu kelimelerin sert bir şekilde karşı olduğunu söyledi. O gün konuşmayı bilmiyordu, Ahmet Türk “ Aşağıdakileri desteklemek için oradaydı: Aşağıdaki gibi devam etti:
“Bakıhan”, kararların anlaşmanın bir kısmı ile tartışıldığını söyledi çünkü en zor yolum yoktu. O gün otobüse bindiğimde bu ifadeleri bilmiyordum. Çünkü dışarı çıktım ve önümde gittim. Biliyor olsam bile, Ahmet Türk ile birleşecek bir yer. Orada bir tartışma yaratmanın hiçbir yolu yok. “”
“Sleyman Soyu siyasi bir bukalemun”
Özgür Özel, Süleyman Soyu hakkında Devlet Bahçeli’nin açıklamaları hakkında Soyu’yu “bukalemun” olarak tanımlayan bir soruyu yanıtladı.
Ozgur Ozel, eski Marrin yöneticisinin kentsel bölgesi için Suleyman Soyu şunları hatırladı: “Bu” özel kentsel, Essenyurt olmak, diğer şehirlerle emanet randevuları iddia edilen konuya geri döndü. CHP başkanı MIT’de bir rehber olduğunu söyledi. Aşağıdaki gibi özel devam edin:
Melih Gökçek’in trol birlikleri şimdi Belediye Başkanı Ankara’ya ve geçen hafta İstanbul’un kentsel büyükşehir şehrine odaklanıyor. Öte yandan, M-IT’e verilen talimatlar vardır. Onları asla denememeliler. “”
M-IT başkanı Ozgur Ozel, bir makale yazdığını hatırladı. Özel, AKP genel merkezi ortak bir bilgi sunumunda ve “Güvenlik veya istihbarat yalnızca AKP’ye iletiliyorsa, neden bu bilgilere ikinci bölüm olarak erişimimiz yok?” D-edi.