enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Tüm Android cihazların %25′i KitKat Oldu

Tüm Android cihazların %25′i KitKat Oldu
13.09.2014
0
A+
A-

xandroid

 

Google, Ağustos ayı için Android yayılma raporunu kamu oyu ile paylaştı. Google’ın yayınladığı raporda sürpriz olmayan bir şekilde Android’in son sürümü Android KitKat yayılımını sürdürüyor.Hatta tüm Android cihazların neredeyse %25′nin KitKat olduğu açıkça görülüyor.

Google’ın Ağustos ayı Android raporlarında 4.4 KitKat’ın ardından en çok kullanılan Android sürümlerinin Android 4.1 Jelly Bean ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich olduğunu görüyoruz. Ancak bu iki versiyonda Ağustos ayı içerisinde önemli ölçüde kayıp yaşamış. Bunun yanı sıra Android 4.2 ve Android 4.3 Jelly Bean’in hafif bir artış yaşadığı da görülüyor.
Android 2.3 Gingerbread’in %11.4 , Android 2.2 Froyo % 0.7 paya sahip olması da bir diğer ilgi çekici detay olarak karşımıza çıkıyor.
Android Eylül Yayılma raporunda ise herhangi büyük bir değişiklik ön görülmüyor. Android 4.4 KitKat’n yükselişinin devam etmesi ve diğer eski versiyonların paylarının azalması bekleniyor. Android L versiyonunun yayınlanmasının ardından dengelerin nasıl değişeceği ise şuan için pekte öngörülemiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!